Lokaal betrokken en sportief aanwezig

Door lokaal sterk betrokken te zijn, bouwen we mee aan een gezonde en levendige maatschappij

Behalve op het bedrijf is Jeroen ook zeer trots op Sassenheim. Hij vindt het belangrijk om zijn steentje bij te dragen en zich actief te betrekken bij de lokale maatschappij.

Kunstproject ‘Giant Tulip Bulbs’

Ellen Hogewoning, de moeder van Jeroen, is de kunstenares van de reuzenbol die in de tuin van verzorgingstehuis Bernardus is geplaatst. De reuzenbol werd rondom het 100-jarig bestaan van de Bernardus onthuld door de burgermeester van Sassenheim. Wij hebben deze bol ‘geadopteerd’, zoals dat genoemd wordt.

“Net als het project ‘Giant Tulip Bulbs’ draagt ons bedrijf de regio een warm hart toe. Met onze projecten proberen wij de regio een stukje mooier en aantrekkelijker te maken. Ons bedrijf bestaat al ruim 100 jaar, dus we weten hoe bijzonder dit is. Een Reuzenbol op deze bijzondere locatie zien we dan ook als een prachtige uiting en hebben veel waardering voor de Bernardus en voor de kunstenares Ellen Hogewoning.”

Muziekvereniging Crescendo

‘Samen bouwen aan een gezonde woonomgeving voor iedereen’ is het credo van het familiebedrijf, waar ook het verenigingsleven bij hoort. Om stabiliteit en groei voor muziekvereniging ‘Crescendo’ mogelijk te maken, is Van Breda al langere tijd sponsor.

“Zonder muziek geen leven. Ik ben blij dat er mensen zijn die hun bijzondere talenten willen inzetten om anderen te laten genieten van muziek.”

Sportieve bijdragen

Ook op sportief gebied bouwt Van Breda mee aan talent.

Als sponsor van hockeyvereniging Hisalis in Lisse, één van de grootste clubs uit de streek, stimuleert het aannemersbedrijf de sportieve ontwikkeling van zowel de jeugdteams als de senioren. Teamspirit, noemen we dat!

Vrienden van

Naast de sponsoractiviteiten zijn wij vrienden van het prachtige Park Rusthoff. Al is het maar omdat wij het bekende ‘Sassennest’ hebben gerealiseerd.

Ook zijn we onderdeel van de werkgroep ‘Fairtrade Teylingen’. Vanzelfsprekend maken wijzelf zoveel mogelijk gebruik van fairtrade producten op kantoor.

Laat ons ook jouw woonwens realiseren

Heb je vragen, wil je advies of direct je woonwens bespreken? Je bent van harte welkom.

Neem contact met ons of laat ons jou terugbellen.

Bel ons

Neem contact op met ons kantoor: +31 (0)252 – 212 455