Jaren ’30 woning met fraaie cohesie tussen oud en nieuw

Woonwens

Deze klanten hadden een vrijstaande jaren ’30 woning gekocht met een aparte keuken en eetkamer. Deze twee ruimtes wilden ze graag bij elkaar trekken, waarbij een hotelchique keuken met ronding prioriteit had. De nieuwe ruimte moest uiteraard passend bij de bestaande sfeer en stijl van de woning.

Wens Realiteit

Onze aanpak

Samen met de klanten zijn we allereerst in gesprek gegaan met een van onze vaste meubelmakers. Deze hebben een prachtig ontwerp gemaakt, geheel naar smaak van de klant. Om de keuken daadwerkelijk bij de eetkamer te betrekken, werd een dragende muur gesloopt. Deze werd opgevangen met een stalen constructie om de opening te ondersteunen. Om de stalen balk heen is er een verlaagd plafond ontwikkeld met de gewenste spotverlichting daarin verwerkt. De deuren uit de ruimtes werden vervolgens verplaatst, waarbij de oude kozijnen en deuren behouden konden worden en alles passend was in de typische sfeer van de woning. Op de plek waar de muur is weggehaald, werd de vloer aangelegd met houten planken van de juiste houtsoort en geolied in juiste houtkleur. Voor de afwerking werd alles netjes gestuukt en werd de op maat gemaakte keuken door de meubelmaker zelf geplaatst.

Resultaat

Het resultaat mag er zijn. De hotelchique keuken past uitstekend bij de sfeer van de jaren ’30 woning en creëert een fraaie cohesie tussen oud en nieuw. De klant werd tijdens het proces volledig ontzorgd en was meer dan blij met dit resultaat.

Bekijk nog meer gerealiseerde woonwensen

Laat ons ook jouw woonwens realiseren

Heb je vragen, wil je advies of direct je woonwens bespreken? Je bent van harte welkom.

Neem contact met ons of laat ons jou terugbellen.

Bel ons

Neem contact op met ons kantoor: +31 (0)252 – 212 455